Sampling Hostess Drop Mail Modeling Animatori Evenimente

Hostese pentru nunti / botezuri / evenimente


Telefon
0722 931 283

Tonic Events va ofera hostese pentru nunti / botezuri / petreceri, avand experienta organizarii evenimentelor la cel mai inalt nivel.

De obicei, primirea invitatilor la restaurant se facea de catre miri, nasi sau parinti, dar acum, nu mai trebuie sa faceti dvs. acest lucru.
Invitatii sosesc, sunt condusi la mese, lasati sa serveasca o cupa de sampanie, dupa care pot ajunge si mirii, avand parte de o intrare asa cum si-o doresc.

Conducerea invitatilor este lasata in seama hostess-elor, care sunt persoane tinere, amabile, imbracate festiv si cu experienta in astfel de evenimente, astfel incat nu trebuie sa le lasati decat lista invitatilor si mesele corespunzatoare. Invitatii vor fi condusi organizat si elegant la masa, iar in acest fel nu mai apar situatiile in care toti asteapta in picioare, nestiind ce loc sa ocupe.

Experienta noastra in astfel de situatii va contribui la crearea unui eveniment memorabil, hostessele avand o prezenta agreabila si oferind invitatiilor importanta pe care acestia si-o doresc.

Ca hostess puteti alege fete, 2 persoane fiind suficiente pentru o nunta medie; astfel, hostessele vor face toata treaba, iar dvs veti putea intra si primi felicitarile cand doriti, fiind si mai putin obositor.

Compania noastra ofera servicii de hostess la nivel national, asadar nu ezitati sa ne contactati pentru a beneficia de serviciile si experienta noastra !

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor !