Sampling Hostess Drop Mail Modeling Animatori Evenimente

Animatori evenimente


Telefon
0722 931 283

Salutare!!! 🥳🥳

Noi suntem echipa Yuppy, o echipa complexa de animatori cu o experienta de pana la 10 ani în domeniul de distracție pentru pitici!🤹‍♂️🤹‍♀️

Animatorii echipei noaste sunt extrem de energici, puși pe glume și întotdeauna gata sa-i distreze pe copii, indiferent de vârstă acestora.

Noi ne pricepem foarte bine la jocuri competitive, jocuri de echipa, dansuri și de asemenea, surpriza supremă a piticilor, pictura pe față sau pe mânută, dar și baloane modelabile!! 🎉💫🎁🎀

Nu ezitați, suntem aici pentru a face atmosfera la petrecerea copilului tau!

200 lei/ h / animator (cel puțin 2 h)

 

Echipa noastra de animatori va insufleti orice petrecere (aniversari zile de nastere, botez, petreceri tematice etc.) pentru copii, deoarece fiecare membru al familiei de animatori Tonic Events are experienta necesara in a aduce buna dispozitie si a da startul la distractie.

Animatorii nostri detin o vasta experienta, acumulata pe parcursul unor training-uri si cursuri de formare a abilitatilor de animatie si socio-educative, in organizarea programelor de divertisment dedicate celor mici. Fie ca vorbim despre o petrecere tematica, petrecere aniversara sau de botez, orice detaliu este luat in calcul, de la decoratiuni atragatoare si amuzante, pana la idei de jocuri interactive si coregrafii atractive care ii pot fascina pana si pe cei mai timizi copii, determinandu-i sa ia parte la distractia generala. De asemenea, echipa noastra de animatori profesionisti poate crea o atmosfera plina de culoare, iar personajele din povestile indragite prind viata in mod miraculos! Costumati in clovni, ursitoare, vrajitori-magicieni, zane si printese sau fiinte cu puteri magice (Batman, Superman etc.), entertainerii din staff-ul nostru vor aduce buna-dispozitie si zambete de bucurie oriunde sunt solicitati!

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor !