Sampling Hostess Drop Mail Modeling Animatori Evenimente

Servicii


Telefon
0722 931 283

TONIC EVENTS ofera servicii integrate care incep de la elaborarea mecanismelor pentru promotii, concept si productie echipamente, baza de date si de la implementarea promotiilor, pana la evaluarea si raportarea lor. Pe zona BTL, TONIC EVENTS asigura competenta si expertiza pentru: sampling, demonstratii, vanzare cu premii (premii instant), loterie, events management (evenimente speciale, conferinte de vanzari), activitati outdoor si horeca.

 

Concept original

  • Intr-o piata publicitara saturata de campanii publicitare de toate tipurile, campaniei dumneavoastra ii va trebui un plus de originalitate pentru a iesi in evidenta. Nota de originalitate poate proveni din aspectul vizual, text, tonul comunicarii sau proiecte speciale. Venim in ajutorul dumneavoastra cu idei fresh, usor de implementat si care sunt in ton cu comunicarea generala a brandului.
 

Promoteri si supervizori pregatiti

  • Cu o baza de date de peste 400 de promoteri in Bucuresti si 400 de promoteri in tara, detinem acoperirea necesara unei campanii nationale. In fiecare saptamana facem refresh acestei baze de date printr-un sistem de recrutare permanenta.
 

Training

  • In functie de complexitatea campaniei – alocam timp si resurse pentru un training cat mai clar si ne asiguram ca fiecare promoter/supervisor a inteles 100% mesajul campaniei.
 

Supervizare

  • Printr-un sistem de supervizare aleatorie suplimentara a fiecarei campanii in parte, reusim un feedback de pe teren, in mod real si rapid. Una dintre modalitatile principale consta in folosirea unui supervisor implicat in alta campanie paralela (in afara orelor lui de lucru) pentru a verifica tacit campania vizata.
 

Flexibilitate, inovatie, viteza de raspuns

  • In implementarea oricarei campanii BTL, pot aparea probleme mai mici sau mai mari, astfel incat totul se rezuma la o rezolvare cat mai rapida si fara a deranja fluxul campaniei. In cei peste10 ani de experienta, am invatat si ne-am adaptat oricarui tip de problema prin solutii inovative si imediate ducand cu succes la final mesajul campaniei.
 

Raport pret calitate excelent

  • Preferam sa implementam 3 campanii cu acelasi client pentru a avea profitul aferent unei singure campanii si pentru a forma o relatie cat mai stransa si de durata cu acel client. Nu este un secret faptul ca si agentia trebuie sa castige din proiecte si din acest motiv suntem directi si transparenti in realizarea bugetelor.
 

 

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor !