Sampling Hostess Drop Mail Modeling Animatori Evenimente

Hostess


Telefon
0722 931 283

Pentru evenimente, echipa de fete/baieti prezentabili, inaltime > 1.70 m

Membrii echipei noastre de hostesses si promoteri pot gazdui si crea o buna dispozitie in cadrul diferitelor evenimente (conferinte, seminarii, teambuilding-uri, targuri, petreceri, diverse workshop-uri, campanii de premiere, de informare etc.), asigurandu-se ca totul se desfasoara intr-o ambianta placuta si facilitand interactiunea cu invitatii sau clientii prezenti.

HOSTESSE PENTRU NUNTI / BOTEZURI / EVENIMENTE

O colaborare cu noi presupune flexibilitate in gestionarea oricarui tip de situatii care pot aparea in desfasurarea unui eveniment, intrucat echipa Tonic Events se poate mobiliza rapid pentru a oferi servicii profesioniste, rod al unei experiente si viziuni inedite asupra activarilor de brand (In Store sau Outdoor).

Cu o baza de date de peste 400 de promoteri in Bucuresti si 400 de promoteri in tara – avem acoperirea necesara unei campanii nationale. In fiecare saptamana innoim aceasta baza de date printr-un sistem de recrutare permanenta.

De asemenea, agentia nostra de hostess poate fi de un real folos si firmelor care vor sa se remarce prin promovare directa, intrucat punem la dispozitie si servicii profesioniste de sampling.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor !