Sampling Hostess Drop Mail Modeling Animatori Evenimente

Hostess


Telefon
+40 722 931 283

Punem la dispozitie hostesse pentru evenimente corporate sau lansari de produse, vorbitoare de limbi straine si capabile sa se adapteze in orice mediu. Comunicarea fetelor este unul dintre principalele avantaje in serviciul de hostess.
Tonic Events este o companie ce doreste a se remarca prin excelenta si rafinament, un presonal de hostess profesionist. Serviciile de hostess se preteaza atat la activitati oficiale cum ar fi receptii sau evenimente corporate cat si petreceri private.

In situatia unei prezentari, fetele hostess sunt cele care intruchipeaza imaginea evenimentelor la care participa, oferind personalitate si un plus de imagina produselor sau serviciilor prezentate. Oferim clientilor posibilitatea selectiei fetelor pentru hostess avand la dispozitie o gama larga de modele, alegere ce se va face in functie de crieriile dorite. In functie de situatie, Tonic Events pune la dispozitia beneficiarilor hostess cunoscatoare de limbi straine, capabile sa interactioneze cu persoane din medii diferite ale societatii. Principalele evenimente la care Tonic Events a oferit Hostess pot fi regasite la rubrica portofoliu.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor !